LİSANSÜSTÜ BAŞVURULARI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2020-2021 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANÜSTÜ BAŞVURULARI ÖN DEĞERLENDİRME LİSTELERİ

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINDA DEĞERLENDİRME SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN VE KAZANAMAYAN ADAYLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

HEMŞİRELİK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINDA DEĞERLENDİRME SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN VE KAZANAMAYAN ADAYLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

DOĞUM VE KADIN HASTALIKLARI DOKTORA PROGRAMI MÜLAKAT SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN VE KAZANAMAYAN ADAYLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

TIBBİ BİYOKİMYA TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINDA DEĞERLENDİRME SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN VE KAZANAMAYAN ADAYLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

SAĞLIK YÖNETİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS (I. ÖĞRETİM) PROGRAMINDA DEĞERLENDİRME SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN VE KAZANAMAYAN ADAYLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

SAĞLIK YÖNETİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS (II. ÖĞRETİM) PROGRAMINDA DEĞERLENDİRME SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN VE KAZANAMAYAN ADAYLARIN LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

SINAV TARİHİ VE YERİ

• Yazılı Sınav, 16 EYLÜL 2020 Çarşamba günü saat 10:00’da,

• Mülakat Sınavı, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Doktora Programı ile Beden Eğitimi ve Spor Tezli Yüksek Lisans Programı için 17 EYLÜL 2020 Perşembe günü saat 10.00’da,

ilgili Fakülte/Yüksekokul/Anabilim dallarında yapılacaktır.

Anabilim Dalı

Sınav Yeri

Sınav Türü

Yüksek Lisans

Doktora

Hemşirelik Anabilim Dalı

Cumhuriyet Yerleşkesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü

Mülakat

Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı

Cumhuriyet Yerleşkesi

Morfoloji Binası, Tıp Fakültesi

Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı

Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı

Cumhuriyet Yerleşkesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu

Yazılı ve Mülakat

Sağlık Yönetimi Anabilim Dalı

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Yerleşkesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi,

Sağlık Yönetimi Bölümü

Yazılı

LİSANSÜSTÜ DEĞERLENDİRME SINAVINA GİRECEK TÜM ADAYLARIMIZA ÖNEMLE DUYURULUR.

** ADAYLARIMIZIN SINAVA GİREBİLMELERİ İÇİN MUTLAKA HES (HAYAT EVE SIĞAR) KODU ALMALARI GEREKMEKTEDİR. HES KODU ALMAYAN ADAY SINAVA GİREMEYECEKTİR.

** COVID-19 TEŞHİSİ KONULAN ADAYLARIMIZIN DEĞERLENDİRME SINAVINA GİRMEDEN ÖNCE İLGİLİ MAKAMDAN ALDIKLARI İZİN YAZISINI İBRAZ ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. AKSİ TAKDİRDE İZİN BELGELERİ OLMAYANLAR SINAVA ALINMAYACAKTIR.

BİLGİLERİNİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

Eklenme Tarihi : 14-09-2020 17:06:17