Güncellendi-HEMŞİRELİK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI / KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ

HEMŞİRELİK ANABİLİM DALI

HEMŞİRELİK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

2020-2021 YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMINA İLİŞKİN BAŞVURUDA BULUNAN VE 16/09/2020 TARİHLİ YAZILI DEĞERLENDİRME SINAVI SONRASI KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN

GÜNCEL LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

NOT: Sistemden kaynaklı bir sorun nedeni ile başarı notu hesaplamalarında hata olduğu tespit edilmiş ve adaylarımızın zaman kaybı sorunu ile mağdur olmamaları açısından bilgiler yeniden ivedilikle kontrol edilerek güncel liste yayınlanmıştır.

MELİKE ÖZTÜRK, HEMŞİRELİK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İÇİN İLAN EDİLEN OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINA KAYIT TARİHLERİ ARASINDA BAŞVURUDA BULUNMUŞ OLUP ORDU ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ’NİN 8/2(B/2)’NCI MADDESİ UYARINCA, 18/09/2020 TARİHLİ ENSTİTÜ YÖNETİM KURULU 2020/134 SAYILI KARARI İLE KESİN KAYIT YAPMASI UYGUN BULUNMUŞTUR.

Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Adaylarımızın Dikkatine;

Kayıt için sizden istenilen belgeler ile Enstitümüzde hazır bulunun. Covid-19 Pandemisi nedeniyle kayıt sırasında maske takmaya ve sosyal mesafenize lütfen dikkat edin.

Kesin Kayıt Yaptıracak adayların HES (Hayat Eve Sığar) Kodu alması gerekmektedir, Temaslı ve pozitif olan adaylar Kesin Kayıt Yaptırmadan önce durumu kayıt bürosuna bildirmesi gerekmektedir.

KESİN KAYIT TARİHLERİ

1-  “ASIL” olarak kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları 21-23 EYLÜL 2020,

2- Asil adaylar arasından kayıt yaptırmayan adayların olması halinde başarı puanı sıralaması dikkate alınarak “YEDEK” olarak kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları 25 EYLÜL 2020 tarihinde Enstitü Müdürlüğümüzün Öğrenci İşleri Bürosunda yapılacaktır.

ADAYLARIN DİKKATİNE!!!

Asıl listeden süresi içerisinde kesin kayıt yaptırmayan adaylar ve belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmayan yedek adaylar kayıt hakkını kaybederler. Belirtilen tarihler de kesin kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez. Kesin Kayıt işlemi şahsen yapılacaktır, şayet öğrenci kesin kayıtta kendisi bulunamayacaksa Noterden yetki verdiği bir vekil tarafından kayıt işlemi gerçekleştirilebilir. POSTA YOLU İLE KAYIT YAPILAMAZ.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENİLEN BELGELER

1- Ön kayıtta online başvuruda doldurulan Başvuru Formu (Esnttiü Öğrenci İşlerinden temin edilecektir),

2- Mezuniyet Belgesi (Onaylı),

3- Transkript (Onaylı),

4- ALES Sonuç Belgesi

5- 2 adet fotoğraf (Son 6 ay içerisinde çekilmiş 4.5 x 6 ebadında)

6- Nüfus cüzdanı ve fotokopisi

7- Kesin Kayıt Formu

8- Kesin Kayıt Dilekçesi

9- Askerlik Sevk Tehir Dilekçesi

Önemli:

Covid-19 Salgını nedeniyle Enstitümüzde fotokopi çekim işlemi yapılmayacaktır. Tüm adaylarımız belgelerini eksiksiz şekilde hazırlayıp gelmeleri gerekmektedir.

• Kesin kayıt işlemlerinde istenilen belgelerin aslı ve aslı ile birlikte fotokopileri gelecek olup enstitü tarafından aslı görülen belgelerin fotokopileri onaylanacaktır.
  • Mezun olunan Üniversite tarafından onaylı Diploma/Geçici Mezuniyet ve Transkript belgeleri de (ıslak imzalı ve mühürlü olmak koşuluyla) geçerlidir.
  • Noter tarafından onaylı belgeler de geçerlidir.
  • E-devlet üzerinden alınan barkodlu tüm belgeler geçerlidir.
  • Kesin kayıt işlemini sınavı kazanan kişi şahsen veya noter tarafından vekalet verdiği kimse tarafından yapılması gerekmektedir.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Öğrenci İşleri