2018/2019 Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Kontenjanlarına Başvuruda Bulunan Adayların Değerlendirme Sınavı Sonuç Listesi

HEMŞİRELİK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI *

DOĞUM VE KADIN HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ DOKTORA PROGRAMI

TIBBİ BİYOKİMYA TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

* HEMŞİRELİK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI 2018-2019 YILI BAHAR YARIYILINDA İLAN EDİLEN OKUL BİRİNCİSİ KONTENJANI İÇİN BAŞVURUDA BULUNAN TANSUNUR KANDEMİR'İN, ORDU ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ’NİN 8/2(B/2)’NCI MADDESİ UYARINCA BAŞVURU ŞARTLARINI SAĞLADIĞI JÜRİ ÜYELERİNCE TESPİT EDİLMİŞ OLUP, ENSTİTÜMÜZ İLGİLİ ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA 21-23 OCAK 2019 TARİHLERİ ARASINDA DOĞRUDAN KESİN KAYDINI YAPTIRMASI UYGUNDUR.

SONUÇLARIN DUYURULMASI VE KESİN KAYIT TARİHLERİ

1-   “ASIL” olarak kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları 21- 23 Ocak 2019,

2-   “YEDEK” olarak kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları ve ders kayıtları ise 24 - 25 Ocak 2019 tarihleri arasında Enstitü Müdürlüğümüzün Öğrenci İşleri Bürosunda yapılacaktır.

ADAYLARIN DİKKATİNE!!!

Asıl listeden süresi içerisin de kesin kayıt yaptırmayan adaylar ve belirtilen tarihlerde kayıt yaptırmayan yedek adaylar kayıt hakkını kaybederler. Belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

Kesin Kayıt işlemi şahsen yapılacaktır, şayet öğrenci kesin kayıtta kendisi bulunamayacaksa Noterden yetki verdiği bir vekil tarafından kayıt işlemi gerçekleştirilebilir. POSTA YOLU İLE KAYIT YAPILAMAZ

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

1- Ön kayıtta online başvuruda doldurulan Başvuru Formu, Mezuniyet Belgesi, Transkript, ALES Sonuç Belgesi ve (varsa) Yabancı Dil Sınavı Sonuç Belgesi,

2- Askerlik durum belgesi ve fotokopisi (Belgenin aslı enstitümüzce görülüp fotokopisi alınacaktır),

3- Son 6 ay içerisinde çekilmiş 4.5 x 6 ebadında 2 adet fotoğraf,

4- Nüfus cüzdanı ve fotokopisi.

Not:    1-Lisansüstü programlara kesin kayıt için gelen adaylar yukarıda belirtildiği üzere belgelerinin asıllarını ve fotokopilerini getirmek zorundadır. Enstitümüzde fotokopi hizmeti verilmemektedir.

2-  Tercih hatası yapan ve/veya başvuruda istenilen belgelerde yanlış beyanda bulunanlar ile tahrifat yapanların, sınavlarda başarılı olsalar dahi kayıtları yapılmaz. Gerçek dışı bilgi ve belgelere göre aday kaydı veya kesin kaydı yapılmış öğrencilerin kaydı iptal edilir.

3- Programlara alan dışı kontenjandan başvurarak başarılı olup kesin kayıt yaptıran öğrencilere, ilgili anabilim dalı tarafından önerilecek, en çok iki yarıyıl süreli bilimsel hazırlık programı uygulanabilir.

Not: Çeşitli nedenlerle kayıt yaptıramayan adayların yerine, yedek listesindeki adaylara puanlama sırasına göre 24-25 Ocak 2019 tarihleri arasında kayıt hakkı tanınacaktır.

İrtibat Telefonu: 0 (452) 226 52 00 / 6105-6180

Adres:

Ordu Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Cumhuriyet Yerleşkesi, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Binası, Kat:3

52200 Altınordu/ORDU/TÜRKİYE

Eklenme Tarihi : 18-01-2019 15:37:07