UZEM Aracılığı ile İlk Online Tez Savunma Sınavı Gerçekleştirildi.

Enstitümüz tez aşamasında bulunan öğrencilerimizin, COVID-19 Salgını sebebiyle Yükseköğretim Yürütme Kurulu tarafından 31/03/2020 tarihli toplantısnda alınan kararlarda;

- Tez teslim, savunma ve yeterlik sınav tarihlerinin belirlenmesinde küresel salgının etki süreci ve öğrencinin şartlarının dikkate alınmasına; tez savunma ve yeterlik sınavlarının “denetlenebilir ortam ve şartlarda gerçekleştirilmesi ve muhakkak kayıt altına alınması şartıyla” dijital imkanlar ile yapılabileceğine, bununla birlikte bu konuda erteleme ve kayıt dondurma imkanından da yararlanılabileceği belirtilmiştir.

Enstitümüz Hemşirelik Tezli Yüksek Lisans Programında kayıtlı Merve ŞAHİN, 14/04/2020 tarihinde online olarak jüri üyeleri önünde savunmasını gerçekleştirmiştir.

Tıbbi Biyokimya Tezli Yüksek Lisans Programında kayıtlı Seda Sezan MEMECAN, 06/05/2020 tarihinde online olarak jüri üyeleri önünde savunmasını gerçekleştirmiştir.

Üniversitemiz Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü'ne online olarak gerçekleştirilen Tez Savunma Sınavlarının başarılı bir şekilde herhangi bir aksaklık yaşanmadan sonuçlanmasını sağladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum.

Öğrencilerimize hayatları boyunca sağlık ve başarı temennilerimi iletiyorum.

Doç.Dr. Alparslan İNCE

Enstitü Müdürü