İletişim Önemli Linkler BİDB Servis

Enstitümüz Tıbbi Biyokimya ve Ortak Hemşirelik Tezli Yüksek Lisans Programları 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılı Sınav Sonuçları

TIBBİ BİYOKİMYA TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

ORTAK HEMŞİRELİK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

1. Kesin kayıt formu (Enstitümüz internet sayfasından temin edilecektir.)
  2. Öğrenci askerlik bilgi formu (Enstitümüz internet sayfasından emin edilecektir.)
  3. Son altı ay içinde çekilmiş 4,5x6 ebadında vesikalık fotoğraf (4 adet)
  4. Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Öğrenci Otomasyon Giriş İşlemleri İçin ön başvuru esnasında vermeyenler verecektir)
  5. Askerlik Durum Belgesi
  6. Öğrenci Askerlik bilgi Formu  (Örneği Enstitüden temin edilecektir.)
  7. Kesin kaydını tamamlayan öğrenciler; anabilim dalı başkanlığı gözetiminde ders seçim işlemlerini tamamlayacaklardır. Dersler için danışman onayı durumu resmi olarak danışman atanmamışsa anabilim dalı başkanlığınca yapılacaktır.

NOT:

Kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıtları 18-20 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılacaktır.

NOT: Kesin kayıt süresi içinde kayıt yaptırmayan adayların yerine yedek listesindeki adaylara puanlama sırasına göre;21-22 Temmuz 2016 tarihleri arasında kayıt hakkı tanınır.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00