İletişim Önemli Linkler BİDB Servis

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tez Yazım Kılavuzu kurallarına göre hazırlanan EndNote Stil Dosyası "Ordu Univ SABE Thesis" olarak  enstitümüz tarafından hazırlanmıştır. Tıklayınız

Kullanmak isteyen öğrencilerimiz Ordu Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Dairesi Başkanlığı sayfasından EndNote Programını bilgisayarlarına indirdikten sonra aşağıdaki işlem basamaklarını takip etmeleri gerekmektedir.

• End note programının yüklü olduğu bilgisayarlarda “Styles” dosyası açılır ( File---- Save as sekmesini tıkladıktan sonra) ve karşımıza çıkan Ordu Univ SABE Thesis Copy dosya adından “Copy” kısmı silindikten sonra “Styles” dosyasına eklenir.
  • Takiben Word kelime işlemcisi üzerinden EndNote sekmesi açılır ve Style menüsünden “Select another style” tıklanıp Ordu Univ SABE Thesis seçilir.
  • Bu şekilde tüm atıf ve kaynakların Enstitü Tez Yazım Kılavuzu’na göre düzenlenmesi gerekmektedir.

DÜZELTME GEREKEN DURUMLARDA AŞAĞIDAKİ İŞLEM BASAMAKLARI TAKİP EDİLİR

• EndNote'tan Edit-----output styles-----edit "Ordu Univ SABE Thesis" sekmesini tıklanır.
  • Citation (atıf), bibliography (kaynaklar) bölümlerinden ilgili alanla ilişkili düzeltmeler yapılır.

Not: Stil dosyası ile ilgili düzeltme gereken durumlarda ihtiyaç halinde Enstitümüze şahsen başvuru yapılabilir.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00