2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Öğrenci Alımı Kontenjan İlanı

Üniversitemiz Senatosunun 07.07.2021 tarihli ve 2021/80 sayılı kararı gereği ilan edilmiştir.

Pandemi dolayısıyla Sağlık Bilimleri Enstitüsü Anabilim Dallarında yüzyüze yapılacak olan Lisansüstü öğrenci alımı yazılı/mülakat sınavlarına girecek adayların HES Kodu alması gerekmektedir. Covid-19 testi Pozitif olan veya temaslı olan aday öğrenciler ayrı salonlarda sınava alınacaktır.

1- Kontenjan Tablosu ve Mezuniyet Koşulları

2- Başvuru Dosyası

3- Online Başvuru İçin Tıklayınız. (23-26 Ağustos 2021 tarihleri arasında aktif olacaktır.)

Önemli: Tüm adayların lisansüstü başvuru belgeleri sisteme yüklemeleri gerekmektedir. (Mezun olduğu halde diploma/geçici mezuniyet belgesi çıkmayan adaylar, mezuniyet tarihlerini belirten bir yazı olması veya mezuniyet tarihi transkripte yer alması başvuruda yeterlidir. Diploma/geçici mezuniyet belgesi kesin kayıtta getirilecektir. )

4- Not Dönüşüm Tablosu (YÖK)

Not: Hemşirelik Tezli Yüksek Lisans Programına okul birinciliği kontenjanından başvuru yapacak adayların, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında Ordu Üniversitesinin ilgili bölümlerinden mezun olan öğrenciler için Bölüm Birinciliği ile ilgili evraklarını mezuniyet belgesiyle birlikte sisteme yüklemesi ve ayrıca başvuru ekranındaki "Eklemek İstediğiniz Diğer Bilgiler" kısmına "bölüm birinciliği" kontenjanından başvuru yapıldığını belirtmeleri gerekmektedir.

DUYURU:

2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Giriş Sınavları yüz yüze olacak şekilde yapılacaktır.

İl Hıfzıssıhha Kurulunun olası kararları, pandeminin seyri ve aşılama çalışmalarının hızına göre ilgili kurulların almış olduğu kararlarda değişiklik yapılması mümkündür.

İlerleyen zamanlarda herhangi bir değişiklik olması durumunda Lisansüstü Giriş Sınavlarıyla ilgili yeni kararlar alınarak öğrencilere Web Sayfamızdan duyurulacaktır.

Eklenme Tarihi : 02-08-2021 11:30:49