SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

En İyi Tez Ödülü

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından farklı kategorilerde düzenlenen “Başarı, Ödül ve Teşvik Töreni” kapsamında, Enstitümüz bünyesinde En İyi Tez kategorilerinde verilen başarı ödülleri sahiplerini buldu. Törene Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Orhan Baş, üniversite yönetimi, ödül alanlar ve akademisyenler katıldı. Programda, bilimsel çalışmaların desteklenmesinin önemi vurgulanırken, lisansüstü araştırmaların akademik ve toplumsal katkısına dikkat çekildi.

En iyi tez sahibi ödülü, Enstitü Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Burkay CEVAHİRCİOĞLU tarafından takdim edildi. Tören, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Yüksek Lisans Tezi

  • Adı Soyadı: Dilara CENGİZ
  • Program   : Hemşirelik Tezli Yüksek Lisans Pogramı
  • Tez Başlığı: Noninvaziv Mekanik Ventilasyondaki Prematürelerde Hidrokolloid Bant ve Yüz Masajı Uygulamasının Nazal Yaralanma, Konfor ve Stres Üzerine Etkisi  
  • Danışmanı: Prof. Dr. Dilek KÜÇÜK ALEMDAR

Kayıt Tarihi 12.05.2026 15:23:29 - Düzenmele Tarihi 12.05.2026 15:38:08