SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi Oryantasyon Programı Yapıldı.

Enstitümüzde 6 Mart 2024 tarihinde lisansüstü tez danışmanlarına ve öğrencilere yönelik “Oryantasyon Programı” düzenlenmiştir. Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Dilek KÜÇÜK ALEMDAR, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Cengiz ÖLMEZ ve Dr. Öğr. Üyesi Burçin IRMAK ve enstitümüz idari personelleri öğrenciler ile tanışmıştır. Enstitü Müdürümüz tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından, üniversitemiz tanıtım videosu izletilmiş ve Enstitümüz Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burçin IRMAK tarafından “Lisansüstü Eğitime Uyum” konulu sunum yapılmıştır. Programa toplam 42 kişi katılım sağlamıştır. Katılımcıların sorularının yanıtlanması, çevrimiçi anket ile oryantasyon programına yönelik görüşlerinin alınması ve toplu fotoğraf çekimi ile program sonlandırılmıştır.

Eklenme Tarihi : 11-03-2024 11:06:19