SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ

'Kütüphane Hizmetleri ve Sağlık Bilimleri Alanına Yönelik Veri Tabanı Kullanımı' Eğitimi Yapıldı.

Enstitümüzde 18 Mart 2024 tarihinde sağlık alanındaki araştırmacılara ve lisansüstü öğrencilere yönelikçevrimiçi ortamda “Kütüphane Hizmetleri ve Sağlık Bilimleri Alanına Yönelik Veri Tabanı Kullanımı” etkinliği düzenlenmiştir. Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Cengiz ÖLMEZ moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte Ordu Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Şube Müdürü Emin DEMİR konuşmacı olarak yeralmıştır. Sunumda kütüphane hizmetlerinin tanıtımı, kütüphaneden yararlanma süreçleri, sağlık alanındaki veri tabanlarını tarama stratejileri konularına yer verilmiştir. Eğitime toplam 35 kişi katılım sağlamıştır. Katılımcıların sorularının yanıtlanması ve çevrimiçi anket ile etkinliğe yönelik görüşlerin değerlendirilmesiyle program sonlandırılmıştır.

Eklenme Tarihi : 18-03-2024 16:22:07